Retourneren, levertijd en verzendkosten, betaalmethodes 

 

Herroepingsrecht/retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

Let op, dit recht geldt niet voor cosmetische producten die om hygienische redenen niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd en die zijn geopend na levering. Deze kunnen dus niet retour worden gestuurd.

Nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herropeingsrecht, heb je vervolgens 14 dagen de tijd om het product reotur te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het terugsturen van het product zijn voor eigen rekening. 

Let erop dat je het product in de originele staat en verpakking terugstuurt.

Je kunt het product retourneren door een mail te sturen naar info@derma-instituut.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigd bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits wij het product (in goede staat) hebben ontvangen. Is het product of de verpakking meer beschadigd dan nodig, dan kunnen wij deze waardevermindering doorbereken. Zorg er dan ook voor dat je het product goed behandelt en goed verpakt bij retournering.

Levertijd en verzendkosten

Wij streven ernaar jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Wij proberen deze dezelfde of de volgende dag te verzenden. Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Wij kunnen het moment van levering helaas niet garanderen.

Soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. In dat geval zullen we jou hiervan op de hoogte stellen.

De vemelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 4,95 , ongeacht de omvang en het gewicht van jouw bestelling.

Betaalmethodes

Je kunt jouw bestelling op verschilllende manieren betalen. Op dit moment bieden wij de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal

– Overboeking 

– Creditcard 

– Giropay 

– Bancontact 

Deze betaalmethodes gelden uitsluitend voor de webshop. In ons schoonheidsinstituut kan er contant of per pin betaald worden. Let op: geen visa / creditcard.