Breast cancer - Woman holding her breast
BEHANDELING

3D areola / tepel(hof) pigmentatie

Medische areola pigmentatie is een 3D tepelhof pigmentatie. Het 3D effect van tepelhof pigmentatie is een populaire keuze om natuurlijk ogende tepels te krijgen na bijvoorbeeld een borstamputatie / borstkanker, ongeluk of andere oorzaken. Door het toepassen van de juiste kleuren, het drie dimensionaal effect en het aanpassen van de vorm is het resultaat heel natuurlijk. Deze permanente paramedische procedures van borstreconstructie zijn een wonder op medisch gebied.

MEDISCHE PIGMENTATIE

“De afsluiting, krijg je zelfvertrouwen terug en voel je weer compleet”.

De procedure

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een consult plaats waarin wij een persoonlijk gesprek hebben waarin je medische voorgeschiedenis wordt besproken. Een consult is bij voorkeur op locatie maar kan ook telefonisch. Om de juiste uitkomst te garanderen, moeten we weten welke operaties of behandelingen je hebt ondergaan (of gepland staan).

Voordat de behandeling begint, worden jou wensen uitgebreid besproken en loopt je specialist de hele procedure met je door. Ook adviseert ze je over wat het beste past en het natuurlijkste resultaat zal geven. De plaatsing wordt nauwkeurig uitgemeten en samen besproken. Daarna gaat je specialist aan de slag met de kleuren. De kleuren worden gemengd, afhankelijk van hoe natuurlijk, subtiel of sterk je het resultaat wenst zodat deze perfect matcht met je wensen en huidtype. Je wordt ten alle tijden volledig betrokken bij dit proces. 

 

Alle behandelingen vinden plaats in een veilige, rustige en steriele omgeving. Met steriele naalden die eenmalig gebruikt worden en hanteren wij de GGD richtlijnen. De behandeling duurt gemiddeld 3 uur voor beide borsten. Binnen 6 a 8 weken zien we je terug voor een nabehandeling om de puntjes op de i te zetten. 

Na elke sessie kan er enige roodheid of lichte zwelling optreden, maar dit zou binnen enkele dagen moeten verminderen. Je krijgt van ons gedetailleerde na­zorg­instructies om een snel en comfortabel herstel te bevorderen.

Voordelen:

  • Gebruik van geavanceerde driedimensionale technieken voor de meest rea­listische reconstructie.
  • Zelfvertrouwen terugwinnen en afsluiting.
  • Persoonlijk betrokken.
  • Behandeling op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften.
  • Vrijwel pijnloos en korte herstelperiode.
  • Gebruik van hoogwaardige pigmenten, voor duurzame resultaten die niet tot nauwelijks vervagen.

''Gespecialiseerd & jarenlange werkervaring''

Heb je een vraag over deze behandeling of onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of lees de uitgebreide antwoorden op veelgestelde vragen.